Conversie optimalisatie

Het makkelijkste is eigenlijk om bezoekers naar je website te krijgen, het moeilijkste is om deze daadwerkelijk ook te laten doen wat jij wil. Het lijkt zo eenvoudig maar een bezoeker converteerd niet zo maar op je site. Het kan soms aan de stomste dingen liggen of achteraf zo voorhand liggend mogelijk, toch weet je het niet altijd zeker en klakkeloos dingen aanpassen werkt ook niet. Maar CRO is wel enorm effectief, op sommige sites kan een procent verschil al een enorme omzet boost zijn.

Onze diensten omvatten verschillende aspecten van conversie optimalisatie, waaronder:

Onderzoek & hypothese

Kunnen we de vinger op de juiste plek leggen? Waar haken de bezoekers af voordat ze zijn waar jij ze wil hebben? Om daaar achter te komen verzamelen we een sloot aan data voor een bepaalde periode en duikt ons team in alle cijfers en kijken we ook naar mogelijke UX gerelateerde punten. Op basis van alle bevindingen stellen we een of meerdere hypothesen op waar de oorzaak kan liggen.

Road to succes

Met de hypotheses gaan we kijken wat er nodig is om blokkades te verwijderen en de conversie daadwerkelijk te verhogen. We stellen een roadmap op met diverse experimenten om te zien wat mogelijk wel en niet werkt om uiteindelijke tot de beste keuze te komen die de beste mogelijke conversies genegeerd.

A/B testen

Aan de hand van de roadmap gaan we aan de slag met diverese A/B testen om de verschillende hypotheses tegen het ligt te houden. Werkt een groene knop beter dan een blauwe? Iets naar links of naar rechts? Net zolang tot dat we alle obstacels in de funnel hebben kunnen elimineren.

Eindresultaat & rapport

Uiteraard wint er altijd een experiment, maar andere kunnen ook interessante inzichten opgeleverd hebben. In ons eindverslag nemen we je mee in alle testen en gemaakte keuzes en kijken we naar de learnings die mogelijk op andere plaatsen binnen je site of funnel verbetering kunnen brengen.

Maandelijkse Performance & rapportage

We zijn live en de eerste resultaten rollen binnen. Aan de hand van de strategie verzamelen we in een periode van 2 tot 3 maanden tijd de juiste informatie om een succesvolle compagne(s) door te ontwikkelen en eventuele verder uit te breiden. Aan de hand van de scope hebben we een of twee keer per maand overleg, je hebt je eigen dashboard met inzichten. Zien we dat er andere zaken beter kunnen, zijn er website optimalisaties nodig? We houden alles voor je in de gaten.

Neem contact op!

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het verbeteren van je online aanwezigheid en het verhogen van je leads of conversie. Of je nu net begint met SEA of al een tijdje bezig bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je specifieke behoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en je online zichtbaarheid te vergroten met onze uitgebreide SEA-diensten.