E-mailmarketing

Ik heb geen zin iedereen te spammen! Heeft een nieuwsbrief nog wel zin? Veel gehoorde antwoorden als je over dit topic begint. Dagelijks ontvangt iedereen tal van mailings in zijn inbox, van sommige word je gek maar andere trekken toch je aandacht. E-mail blijft namelijk een zeer krachtig en effectief marketingmiddel. Zeker gezien de investering er in vaak laag is en de uitkomsten hoger dan je zou denken.

Onze diensten omvatten verschillende aspecten van e-mailmarketing, waaronder:

Wat zijn dan die voordelen?

Nou denk eens aan die nieuwsbrieven of malingen die je zelf wel leest? Dit zijn vaak onderwerpen waar je relevantie mee hebt, op enig moment heb je je ingeschreven of toestemming gegeven aan een merk dat ze je mogen benaderen. Omdat er af en toe wat tussen zit blijf je hem toch lezen. Precies dit, relevantie is de key tot succes en het voordeel voor de ontvanger.

Nieuwsbrief & campagnes

Afhankelijk van je diensten of producten creeren we samen de juiste strategie. Het succes zit hem vaak vooral in de simpelheid, we moeten een strategie creeren die voor jullie utivoerbaar is. We kunnen op dit punt veel uit handen nemen, maar hebben jullie input toch ook echt nodig voor de inhoud. Daarom kiezen we altijd voor campagnes die haalbaar en rendabel zijn.

Welke tooling?

Uiteraard werken wij met de bekende namen zoals Mailchimp maar ook andere toolingen zijn we bekend mee. Als je al iets hebt wat werkt kijken we of we daar op door kunnen gaan, heb je advies nodig bij de juiste keuze? Dan adviseren we je objectief en creeren we accounts die jullie eigendom zijn. Met onze ervaring kunnen we altijd het juiste advies geven voor jouw situatie.

Neem contact op!

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het verbeteren van je online communicatie en het verhogen van je leads of conversie. Of je nu net begint met E-mailmarketing of al een tijdje bezig bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je specifieke behoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en je online zichtbaarheid te vergroten met onze uitgebreide E-mailmarketing diensten.