Hosting

Een van de belangrijkste keuze, de fundering voor je website. Van shared hosting tot maatwerk, speciaal geoptimaliseerd voor WordPress.

WordPress hosting: de fundering voor je website

De keuze voor hosting is er vaak een die gebaseerd is op budget. Er zijn genoeg hostingmaatschappijen waar je voor 5 euro per maand je website kan hosten. Prima voor je eigen persoonlijke blog maar niet voor je bedrijf. Als je een huis bouwt bespaar je ook niet op een paar heipalen of je fundering, de kans dat je huis verzakt is dan namelijk erg groot. Het hosten van je website kun je hiermee vergelijken.

Hosting moet namelijk altijd op maat, specifiek afgestemd op jouw website zijn en daar hoort de bijbehorende complexiteit en wensen bij. Er is geen one size fits al en je wilt dat je hosting met je mee kan groeien. Laadsnelheid is momenteel een van de belangrijkste gebruikerservaringen en een goede hosting is daarbij key.

Hostingsmogelijkheden

Vanaf 29 euro excl. btw per maand kan je gebruik maken van onze shared hosting-oplossing volledig geoptimaliseerd voor WordPress.

  • Caching geoptimaliseerd voor jouw website
  • Basis Content Delivery Network
  • SSl free encrypt
  • Hardware firewall
  • Brute force prevention
  • 24/7 assistentie

Naast shared hosting bieden wij ook volledige maatwerk-oplossingen. Zo kan het zijn dat je website in meerdere landen gehost moet worden, je een grote WooCommerce-webshop hebt of je alles uit de snelheid van je website wilt halen. Niks hierin is te gek, we vertellen je graag hoe we dit voor je kunnen realiseren.

Contact

Joey Bol

WordPress developer

(020) 261 89 39
contact@performancedepartment.nl