Marketplaces

Verkopen via marketplaces is tegenwoordig een essentieel onderdeel in je e-commerce strategie. Maar met zoveel aanbieders, hoe kies je de juiste? En dat niet alleen, hoe kies je het juiste kanaal, hoe val je daar op? En hoe kan ik ook de stap zetten naar het buitenland? Rustig aan, de wereld is klein en wij weten de weg.

Onze diensten omvatten verschillende aspecten van marketplaces, waaronder:

Strategie & advies

Voordat we ook maar een van de bovenstaande vragen kunnen beantwoorden gaan we eerst kijken naar je strategie, is die er nog niet? Dan maken we deze eerst op, lees hier meer. We bepalen samen wat de doelen zijn, hoe het zit met de concurrentie en waar de meeste kansen zijn. Daarna brengen we de strategie tot uitvoering.

Keuze marketplaces

In Nederland zouden we nog kunnen zeggen dat er beperkt keuze is maar dat geldt niet voor de rest van europa en de wereld. Je kan makkelijker de grens over dan gedacht, mits je de juiste strategie en partners kiest. Omdat wij onderdeel zijn van het Labelium netwerk hebben wij met 29 kantoren over de gehele wereld altijd de juiste specialisten, met lokale kennis die we kunnen inschakelen voor jou shop.

Het juiste platform

Feedmanagement, integraties, insights & analytics. Je hebt het al druk genoeg met je shop, laat staan je bezig houden met al deze technische aspecten. Maar de beslissing in welk platform je kiest is enorm belangrijk voor de lange termijn. Daarom zijn wij partner van de beste platformen binnen de branche en kunnen we je altijd de aansluiting bieden die het beste bij jou past i.p.v. waar wij het meeste op verdienen.

Optimalisatie & succes

Het punt waar je het voor doet en waar je ons ook het liefst over hoort praten. We regelen het gewoon van A tot Z. Wekelijks monitoren we alles en voeren we optimimalisaties door waar nodig, geven we aanpassingen voor de shop door of lanceren we nieuwe campagnes om de verkopen een boost te geven.

Neem contact op!

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het verhogen van je online verkopen via Marketplaces. Of je nu net begonnen bent of al een tijdje bezig bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je specifieke behoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en je online zichtbaarheid te vergroten met onze uitgebreide Marketplace mogelijkheden.