Online marketing strategie

Het verschil in waarom het ene bedrijf wel succesvol is en het andere niet. Voor langetermijnsucces heb je de juiste fundering nodig. Of je nu de omzet wil laten groeien, een nieuw product lanceren, een nieuwe doelgroep benaderen of lanceren over de grens? We zijn er om je te helpen bij het plannen van een route die niet alleen jouw bedrijf nu vooruit helpt, maar vooral zorgt voor een consistente groei.

Onze diensten omvatten verschillende aspecten van online marketing strategie, waaronder:

Beginnen bij het begin

Voor ieder bedrijf is het startpunt voor onlinemarketing anders, echter zetten we bij iedere klant wel eerst hetzelfde stapje terug. Wat we gaan doen, en hoe we dat gaan doen hangt volledig af van de businesscase die er te maken is. Het ene bedrijf heeft voldoende kapitaal en mankracht beschikbaar, het andere moet uit de online resultaten extra investeringskapitaal generen om volgende stappen te zetten in de groei.

Intake & Workshops

Aan de hand van een uitgebreide intake en diverse Workshops nemen we een volledige diepdive in jouw bedrijf. We willen een duidelijk beeld creëren van alle diensten en/of producten zodat we begrjipen hoe we naar de doelstellingen kunnen toewerken. Aan de hand van deze informatie plannen we een workshop met alle stakeholders om de doelen en uitgangspunten te bepalen.

Business case

Ons streven is de sweet spot; het targetten van de gewenste doelgroep op het goede moment voor de juiste prijs. Het kost ons gemiddeld 3 tot 6 maanden om vast te stellen hoeveel een lead of conversie moet kosten. Dit gegeven noemen wij de Business Case, door deze berekening kunnen we voorspellen hoeveel leads of conversies we met een bepaald budget genereren.

De juiste mix

Welke kanalen en middelen we in moeten komt naar voren tijdens de strategieontwikkeling en de gewenste businesscase. We zetten niet altijd in op alles, we beginnen bij de effectiefste kanalen om snel te leren van de resultaten die behaald gaan worden. Vanuit daar ontwikkelen we door en optimaliseren we de strategie en het groeipad.

Neem contact op!

Heb je al een strategie en wil je die eens tegen het licht houden? Een second opinion of gewoon eens een andere mening kan erg behulpzaam zijn. Stel Koen gerust je vraag en hij rijdt graag een keer bij je langs om de diepte in te gaan op jouw vraagstuk.