Search engine advertising

Met ze alle willen we bovenaan in Google staan. Voor de een makkelijker dan de ander daarom lukt het ook niet zomaar zonder de juiste strategie. Iedereen vecht voor dezelfde plek, dus hoe pakken we dat nu slim aan? Niet met hagel schieten, onze specialisten bouwen het slim op, adverteren gericht, zoeken naar de winstgevendheid en soms is geduld een schone zaak. Lees hier onder wat je van ons kan verwachten.

Onze diensten omvatten verschillende aspecten van search engine advertising, waaronder:

Keyword analyse

Welke termen, woorden en zoekvragen passen bij je dienstverlening of producten? Hoe zit het met de concurrentie en waar liggen de kansen? We dompelen onszelf onder in de data en komen terug met de juiste input voor de volgende stap.

Strategiebepaling

De juiste blauwdruk, die creëren we op basis van de gevonden input, je algehele online strategie en doelstellingen. We adviseren je over het benodigde budget en type advertenties. Als laatste maken we een businesscase, je natuurlijk graag weten wat je investeringen gaan opleveren.

Succes in de steigers

Geef ons even een paar dagen, we schrijven je advertentie teksten, creeren het benodigde materiaal en stellen de juiste metingen in. Ook kan het zijn dat er links en rechts nog iets aan je site of shop moet worden aangepast, we regelen het volledig.

Performance & rapportage

We zijn live en de eerste resultaten rollen binnen. Aan de hand van de strategie verzamelen we in een periode van 2 tot 3 maanden tijd de juiste informatie om een succesvolle compagne(s) door te ontwikkelen en eventuele verder uit te breiden. Aan de hand van de scope hebben we een of twee keer per maand overleg, je hebt je eigen dashboard met inzichten. Zien we dat er andere zaken beter kunnen, zijn er website optimalisaties nodig? We houden alles voor je in de gaten.

Neem contact op!

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het verbeteren van je online aanwezigheid en het verhogen van je leads of conversie. Of je nu net begint met SEA of al een tijdje bezig bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je specifieke behoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en je online zichtbaarheid te vergroten met onze uitgebreide SEA-diensten.