Social advertising

Betaalbaar & doeltreffend, social advertising is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. Supergerichte targeting op de juiste broekzak! Bijna elke doelgroep is wel te vinden. Zeker na het opbouwen van de juiste data wat er dan weer voor zorgt dat we vergelijkbare doelgroepen kunnen vinden. En met zoveel diverse kanalen moet je ook de juiste keuzes maken, daarom kijken we samen wat voor jou wel en niet effectief werkt.

Onze diensten omvatten verschillende aspecten van social advertising, waaronder:

Strategie & kanaalkeuze

Nog geen strategie? Dan maken we die eerst op, we kijken naar de doelstellingen en op basis daarvan bepalen we de juiste blauwdruk. Welke kanalen passen het beste en liggen de kansen? Wie gaan we targetten, met welke boodschap en hoe gaan we doelgroep activeren? We creeren een uitvoerbare strategie met duidelijke stappen en haalbare tijdslijn.

Succes in de steigers

Geef ons even een paar dagen, we schrijven je advertentieteksten, creëren de juiste advertenties, beeld en/of video’s. We richten het advertentie account in, stellen de juiste metingen in en zorgen dat alles in orde is om gas te geven. Ook kan het zijn dat er links en rechts nog iets aan je site of shop moet worden aangepast, we regelen het volledig.

Performance & rapportage

We zijn live en de eerste resultaten rollen binnen. Wekelijks houden we alles strak in de gaten en optimaliseren we waar nodig. Niks gaat vanzelf en we willen elke euro zo goed mogelijk besteden. Aan de hand van de data kunnen we door ontwikkelen en eventuele verder uitbreiden. Uiteraard houden we je overal op de hoogte, hebben we een of twee keer per maand overleg en heb je een eigen dashboard met directe inzichten.

Neem contact op!

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het verbeteren van je online aanwezigheid en het vergroten van je social bereik. Of je nu net begint met Social advertising of al een tijdje bezig bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je specifieke behoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en je online zichtbaarheid te vergroten met onze uitgebreide social-advertising diensten.