UX-design

Je loopt op de stoep en je ziet dat je een eigenlijk een heel stuk af kunt snijden door het gras, je bent niet de eerste want je ziet overduidelijk dat meer mensen dit voor je ook gedaan hebben. Een beter voorbeeld van UX design kunnen we je niet geven. Je wilt een website of shop die mooi is, maar nog belangrijker die het doel bereikt wat jij echt voor ogen hebt. Daarom kies je niet zomaar even voor een template, daarom is een maatwerk echt wat duurder, elke situatie en doelstelling is namelijk anders en om er nog maar een cliché in te gooien; er zijn meerdere wegen naar Rome.

Onze diensten omvatten verschillende aspecten van ux-design, waaronder:

Intake

Om er dus achter te komen welke route we door het gras moeten lopen doen we als eerst een uitgebreide intake. Hierin gaan we kijken naar de gewenste doelen en ervaringen uit het verleden. Op basis van deze informatie stappen we de volgende fase in.

Research

We willen toewerken naar een of meerdere workshops waarin we alle juiste paden over de site met elkaar kunnen vorm geven. Om dit op de juiste manier voor te bereiden duiken wij de data in die jullie beschikbaarhebben, kijken we naar de concurrenten en het gedrag met bijhorende eigenschappen van de doelgroep(en). Op deze manier komen we met de juiste input naar de workshops.

Workshops

Sessies van een halve dag, met heel veel post-its op de muur. Met elkaar gaan we op basis van alle dat aan de slag om de juiste paden en conversie funnels binnen de site of shop in kaart te brengen. Afhankelijk van de grootte van je site bepaald hoeveel sessies we nodig hebben. Ook kijken we naar functionaliteiten die we moeten creëren en je doelgroep ondersteunen in het bereiken van hun doel op jouw website of shop.

UX-design

Wij gaan aan de slag en komen met de eerste schetsen, ook deze bespreken we gezamenlijk met jou en nemen we je mee in onze gedachten gangen. Per set templates horen we graag feedback om zo tot de juiste blauwdruk te komen van de nieuwe site en dit over te gaan geven richting de visuele designer.

Visueel design

De blauwdruk is klaar en het is klaar om in te kleuren. Onze designer gaat aan de slag om de blauwdruk tot leven te weken, je huisstijl te implementeren en het visuele aspect bij te laten dragen aan het bedachte UX design van je site.

Neem contact op!

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het verbeteren van je website en het verhogen van je leads of conversie. Of je nu net begint online of al een tijdje bezig bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je specifieke behoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en je online zichtbaarheid te vergroten met onze UX specialisten.