Onderhoud

Back-ups, updates, aanpassingen en veiligheid. Het onderhouden van een website kost veel tijd. Gelukkig ben jij verstandig en laat je ons je website onderhouden, toch?

Een goede website moet goed blijven

Je website is eindelijk af. Het completeren vergde bloed, zweet en tranen, maar het resultaat mag er zijn. Nu je website online is, wil je er eigenlijk niet meer naar omkijken. En dat snappen we heel goed. Daarom bieden wij diverse onderhoudspakketten aan, zodat jij je zorgeloos kunt ontfermen over de rest van je onderneming.

Het onderhouden van je website is namelijk iets dat door veel ondernemers wordt vergeten, terwijl het zó belangrijk is. Het maken en draaiende houden van een website is dan ook geen eenmalige actie, maar een continu proces. En een belangrijk deel van dit proces is onderhoud. Onderhoud is van enorm belang voor de snelheid, veiligheid en stabiliteit van je website. En omdat onze developers gespecialiseerd zijn in WordPress − het CMS-systeem waarin wij onze websites bouwen − weten zij precies wat ze moeten doen om het maximale uit jouw website te halen. Te allen tijde.

Dit kunnen onze developers voor je onderhouden:

  • Back-ups: wij zorgen voor dagelijkse back-ups van je website, zodat je gegevens altijd veilig bewaard blijven in het geval van een aanval of storing.
  • Updates: WordPress komt regelmatig met nieuwe updates en plug-ins. Om jouw website zo goed en veilig mogelijk te houden, dienen deze updates altijd geïnstalleerd te worden. Wij doen dit snel en vakkundig.
  • Veiligheid: Wij monitoren je website 24/7, waardoor we altijd weten wanneer er iets loos is. Zo kunnen we eventuele problemen meteen oppakken, waardoor jouw website altijd online blijft. Dit geldt ook voor de bereikbaarheid van losse webpagina’s. Verder zorgen we voor firewalls en monitoring van inlogpogingen en bestandswijzigingen.
  • Aanpassingen: Wanneer er kleine aanpassingen doorgevoerd moeten worden, kunnen we dit meteen voor je regelen. Kleine moeite, groot gebaar.

 

Het punt van onderhoud is dat je het vaak wel zelf zou kunnen uitvoeren, maar dat je er simpelweg geen tijd voor hebt. Daarnaast is onderhoud voor onze developers een fluitje van een cent, waar het jou waarschijnlijk veel meer moeite kost. Het zou dan ook zonde zijn als je drie uur met iets bezig bent, wat onze developers in vijf minuten kunnen regelen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Mooi. Laten we snel even een kop koffie drinken, dan kijken we samen naar het onderhoudspakket dat het best bij de website van jouw onderneming past.

Contact

Joey Bol

WordPress developer

(020) 261 89 39
contact@performancedepartment.nl