WordPress Development

Van maatwerk tot redesign kunnen wij je helpen om jouw website klaar te maken voor de toekomst en jouw groeidoelstellingen.

 

Development

In welk stadium je ook zit, onze development services kunnen je verder helpen. Wij ontwikkelen namelijk WordPress websites voor ieder budget, voor kleine en grote organisaties. Maar met welk budget je ook naar ons toe komt, wij zorgen dat we altijd het onderste uit de kan halen. En over gebruiksvriendelijkheid hoef je niet in te zitten: wij zorgen altijd dat we je website zo bouwen, dat je ‘m zelf eenvoudig kunt blijven beheren.

Waarom WordPress?

Wereldwijd draait bijna een derde van alle websites op WordPress. Natuurlijk nog niet direct een reden om ook voor WordPress te kiezen, maar het geeft wel aan dat het CMS toegankelijk en razend populair is. Ook niet gek, als je alle voordelen van WordPress bekijkt:

  • WordPress is enorm gebruiksvriendelijk voor ervaren gebruikers, maar ook zeer geschikt voor beginners.
  • WordPress komt regelmatig met nieuwe updates die snel kunnen worden geïnstalleerd.
  • WordPress websites zijn responsive en worden dus goed getoond op alle apparaten.
  • De techniek achter WordPress is ook bedoeld voor SEO-doeleinden. Een goede basis voor jouw online marketingactiviteiten dus.

WordPress wordt continu verder ontwikkeld. Zo profiteren gebruikers van WordPress dus meteen van de nieuwe functionaliteiten die aan het CMS kunnen worden toegevoegd.

WordPress en online marketing

WordPress is veel meer dan alleen het bouwen van jouw website. Met WordPress heb je ook direct een krachtige online marketingtool in handen:

  • Jouw site wordt vanaf het begin geoptimaliseerd voor SEO-doeleinden. Wanneer je snel en goed geïndexeerd wordt door Google, profiteer je daar ook op de lange termijn van.
  • Door de integratie van jouw social mediakanalen met WordPress kun je deze ook effectief inzetten om meer bezoekers, en daarmee meer conversies, te realiseren.
  • Met WordPress voeg je eenvoudig landingspagina’s toe. Ideaal wanneer je bezoekers naar een speciale aanbiedingspagina wil sturen.

Samen met andere online marketinginstrumenten die we voor je in kunnen zetten, haal je alles uit je nieuwe WordPress site.

WordPress is duurzaam

En daarmee bedoelen we niet dat een WordPress website beter is voor het milieu. Nee, met WordPress heb je een site voor de toekomst. De flexibiliteit van het CMS zorgt er namelijk voor dat je de website kunt blijven ontwikkelen. Wanneer je bedrijf snel groeit, dan wil je ook dat je website meegroeit. Met WordPress kun je je website moeiteloos verder uitbouwen. Althans, dat kunnen wij mooi doen. Daarom richten we de site zo in dat er regelmatig updates gedraaid worden die de site goed laten werken en veilig houden. En uiteraard zorgen we dat je van ons op elk moment support krijgt wanneer je er zelf even niet meer uitkomt. Een relatie voor de lange termijn. Leg je de trouwring vast klaar?

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat geen enkele site hetzelfde is. Elke klant heeft andere wensen, daarom snappen we ook dat je nog het een en ander wilt weten. Dus, heb je vragen, ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of hebben we je al overtuigd? Bel ons, dat vinden we alleen maar fijn.

Contact

Joey Bol

WordPress developer

(020) 261 89 39
contact@performancedepartment.nl