WordPress Development

Van maatwerk tot redesign. Een website die bijdraagt aan het behalen van jouw doelstellingen en klaar is voor de toekomst!

 

WordPress Development

Wij ontwikkelen WordPress-websites voor ieder budget − voor kleine en grote organisaties. En over gebruiksvriendelijkheid hoef je niet in te zitten: wij zorgen dat we je website zo bouwen, dat je ‘m zelf eenvoudig kunt blijven beheren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons op: 020 261 89 39

Waarom kiezen voor WordPress?

Wereldwijd draait een derde van alle websites op WordPress. Natuurlijk nog niet direct een reden om ook voor WordPress te kiezen, maar het geeft wel aan dat het CMS toegankelijk en razend populair is.

Alle voordelen van WordPress op een rijtje:

  • WordPress is open source software. Hierdoor kan iedere ontwikkelaar die dat zou willen mee-ontwikkelen. Door de grote community achter WordPress wordt het systeem voortdurend vernieuwd en is daardoor continu up to date.
  • Het WordPress CMS is inzetbaar voor elke type bedrijf. Door de vele gratis en betaalde plugins die beschikbaar zijn kun je het van blog, HR-website tot webshop inzetten. Werkelijk alles is mogelijk.
  • Met WordPress als CMS scoor je direct hoger in Google. Het CMS is zo ingericht dat titels, pagina’s, berichten en categorieën goed geïndexeerd kunnen worden. Daarnaast zijn er veel plugins beschikbaar die je verder helpen om al je instellingen te optimaliseren.
  • Niet geheel onbelangrijk is dat WordPress ook een veilig CMS is. Door de regelmatige updates ben je er van verzekerd dat mogelijke risico’s snel verholpen zijn. Daarnaast zijn er nog een heleboel mogelijkheden om van je site een ware kluis te maken.

Contact

Joey Bol

WordPress developer

(020) 261 89 39
contact@performancedepartment.nl