WordPress Development

Van maatwerk tot redesign. Wij maken jouw website klaar voor nu én de toekomst. Dat komt niet alleen je huidige klanten ten goede, maar ook die van je toekomstige!

 

Development

In welk stadium je ook zit, onze development-services helpen je verder. Wij ontwikkelen WordPress-websites voor ieder budget − voor kleine en grote organisaties. Met welk budget je ook naar ons toe komt, we halen het onderste uit de kan. En over gebruiksvriendelijkheid hoef je niet in te zitten: wij zorgen dat we je website zo bouwen, dat je ‘m zelf eenvoudig kunt blijven beheren.

Waarom WordPress?

Wereldwijd draait bijna een derde van alle websites op WordPress. Natuurlijk nog niet direct een reden om ook voor WordPress te kiezen, maar het geeft wel aan dat het CMS toegankelijk en razend populair is.

Alle voordelen van WordPress op een rijtje:

  • WordPress is enorm gebruiksvriendelijk voor ervaren gebruikers, maar ook zeer geschikt voor beginners.
  • WordPress komt regelmatig met nieuwe updates die snel kunnen worden geïnstalleerd.
  • WordPress websites zijn responsive en worden dus goed getoond op alle apparaten.
  • De techniek achter WordPress is ook bedoeld voor SEO-doeleinden. Een goede basis voor jouw online marketingactiviteiten dus.

WordPress wordt continu verder ontwikkeld. Zo profiteren gebruikers van WordPress dus meteen van de nieuwe functionaliteiten die aan het CMS kunnen worden toegevoegd.

WordPress en online marketing

WordPress is veel meer dan alleen het bouwen van jouw website. Met WordPress heb je ook direct een krachtige onlinemarketingtool in handen:

  • Jouw site wordt vanaf het begin geoptimaliseerd voor SEO-doeleinden. Wanneer je snel en goed geïndexeerd wordt door Google, profiteer je daar ook op de lange termijn van.
  • Door de integratie van jouw social mediakanalen met WordPress kun je deze ook effectief inzetten om meer bezoekers, en daarmee meer conversies, te realiseren.
  • Met WordPress voeg je eenvoudig landingspagina’s toe. Ideaal wanneer je bezoekers naar een speciale aanbiedingspagina wil sturen.

Samen met andere online-marketinginstrumenten die we voor je in kunnen zetten, haal je alles uit je nieuwe WordPress-site.

WordPress is duurzaam

En daarmee bedoelen we niet dat een WordPress-website beter is voor het milieu. Nee, met WordPress heb je een site voor de toekomst. De flexibiliteit van het CMS zorgt er namelijk voor dat je de website kunt blijven ontwikkelen. Wanneer je bedrijf snel groeit, dan wil je ook dat je website meegroeit. WordPress biedt die mogelijkheid.

Updates voor de veiligheid en kwaliteit

Daarom richten we de site zo in dat er regelmatig updates gedraaid worden, waardoor je site goed werkt en veilig blijft. Natuurlijk zorgen we dat je van ons op elk moment support krijgt wanneer je er zelf even niet meer uitkomt. Een relatie voor de lange termijn.

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat geen enkele site hetzelfde is. Elke klant heeft andere wensen, daarom snappen we ook dat je nog het een en ander wilt weten. Dus, heb je vragen, ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of hebben we je al overtuigd? Bel ons, dat vinden we alleen maar fijn.

Contact

Joey Bol

WordPress developer

(020) 261 89 39
contact@performancedepartment.nl