Zoekmachine optimalisatie

De lijstaanvoerder in Google zijn. Dat is de droom. Wij optimaliseren jouw website voor betere vindbaarheid.

 

SEO

De lijstaanvoerder in de Google-ranking zijn. Dat wil je. Helaas wil iedere organisatie dat. Niet getreurd, het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten. En dat zit bij ons wel snor. Door een harmonieuze samenwerking tussen SEO-specialisten en tekstschrijvers zorgen we dat jij zo hoog mogelijk komt in de Google-lijsten.

Je hebt vast wel eens van SEO gehoord. Het staat voor Search Engine Optimization en draagt bij aan een stijging van kwalitatief websiteverkeer. Een juiste SEO-strategie is onmisbaar voor een goede website. Zeker omdat zo’n 70 procent van de Google-gebruikers klikt op onbetaalde zoekresultaten − ook wel organische zoekresultaten genoemd. SEO-optimalisatie zorgt dat jij stijgt in die zoekresultaten.

SEO-pijlers

Met SEO pakken we elk belangrijk onderdeel van jouw website aan: content, techniek en linkbuilding. De uitleg per pijler vind je hieronder:

  • Content: we zorgen dat jouw content zo is geschreven dat zoekmachine-gebruikers je site goed kunnen vinden.
  • Techniek: een technisch goed werkende website zal je positie binnen Google versterken.
  • Linkbuilding: sterke links van en naar jouw website laten Google zien dat je een autoriteit bent binnen jouw markt, waardoor een hogere ranking wordt gerealiseerd.

Hoe zetten we SEO voor jou in?

SEO is geen eenmalige actie, maar een proces voor de lange termijn. Hopelijk heb je geen bindingsangst. Allereerst onderzoeken we de huidige status van de SEO-pijlers: we kijken hoe goed je website gevonden wordt, wat de technische aspecten zijn en hoe het linkprofiel eruitziet.

Nadat we een helder beeld hebben gekregen over hoe jouw site scoort op de SEO-pijlers, gaan we concreet voor je aan de slag. En dat betekent:

  • Onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn, waarna onze tekstschrijvers met deze zoekwoorden aan de haal gaan.
  • Zorgen dat jouw site technisch perfect op orde is. Laadt de site snel genoeg? Is de navigatiestructuur helder? Worden alle pagina’s door Google gelezen zodat je vindbaar bent op alle relevante content?
  • Zorgen dat er links op relevante blogs en sites worden geplaatst, zodat je bezoekers krijgt die ook echt wat met jouw merk hebben. Door continu inkomende en uitgaande links van jouw site in de gaten te houden, bouw je een krachtig zogeheten linkprofiel op.

 

SEO is een continu proces van optimalisatie. Omdat het echter niet het meest simpele onderdeel binnen online marketing is, snappen we dat je meer uitleg wilt. Dus heb je vragen, ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of hebben we je al overtuigd? Bel ons, dat vinden we alleen maar leuk.

Contact

Hessel Middendorp

SEO-specialist

(020) 261 89 39
contact@performancedepartment.nl