Online Marketing

Marketing is oorlog tussen concurrenten. Online marketing kan ervoor zorgen dat je die oorlog niet verliest. Als je het slim aanpakt, kun je ‘m zelfs winnen.

 

Want bij online marketing is bijna alles wat je doet inzichtelijk. En het biedt alle mogelijkheden om te sturen en bij te sturen op weg naar meer naamsbekendheid, sales, leads of omzet. Op weg naar alles wat bijdraagt aan de groei van waar jij mee bezig bent.

 

Wij helpen je daarbij door heel specifiek doelgroepen te signaleren en identificeren. Zodat we vervolgens heel gericht en concreet met die doelgroepen kunnen communiceren.

Soms is daar SEO voor nodig, soms een goede social mediacampagne. En soms moet je niet nóg meer bezoekers op je website willen, maar eerst eens goed kijken naar wat een bezoeker zo waardevol maakt. Zodat je daar een profiel van kunt maken en naar die mensen op zoek kunt gaan.

 

Klinkt vrij logisch? Dat klopt. Het is alleen niet zo makkelijk. Maar daarom zijn wij er.

STARTER

Je doet niks of weinig met online marketing. De eerste stappen zijn gezet, nu moet het serieuze werk gaan beginnen.

 

Lees meer >

GROEI

Het bedrijf groeit en je wilt dit doorzetten. De online marketing loopt maar het kan beter. Er moeten duidelijke doelen komen.

 

Lees meer >

VERANDERING

Er is flink geïnvesteerd maar het loopt allemaal niet meer zoals eerst. Wij helpen je weer de stijgende lijn te vinden.

 

Lees meer >

EVALUATIE

Ook een professionial heeft behoefte aan een second opinion. Onze consultants analyseren de cijfers en zoeken naar de mogelijke kansen.

 

Lees meer >