Contentmarketing

 

Goede content op het juiste moment heeft toegevoegde waarde voor je bezoekers en zet aan tot actie. Content is niet alleen tekst, het zijn ook sprekende afbeeldingen, maatwerk visuals en inspirerende video’s. Dus informeren, maar ook verrassen en uitdagen met creatieve uitingen. We maken content die blijft hangen en ervoor zorgt dat jouw doelgroep meer van je wil weten.

 

Blogberichten die boeien, productinformatie die aanzet tot actie of socialmediaposts die verbinden met jouw merk? We begrijpen dat elke tekst iets bijzonders vraagt. Zo bijzonder dat de stijl, toon en het taalgebruik jou onderscheiden van anderen en lezers overtuigen om voor jou te kiezen. De unieke content die we produceren leidt tot meer bereik, meer engagement en uiteindelijk meer conversies.

Contentplan

 

Met content kun je veel kanten op. We zijn benieuwd naar jouw visie en willen graag met je sparren over de content die we het beste voor jouw bedrijf kunnen inzetten. Een contentstrategie met een uitgewerkt contentplan is wat ons betreft altijd een goed vertrekpunt. Weet je al welke online marketingkanalen voor je werken, maar heb je gewoonweg geen tijd voor het maken van krachtige content? Geen probleem, daar zijn wij voor!

SEO, content die vindbaar is

 

Goed gevonden worden in Google? Onze copywriters weten precies hoe ze relevante content moeten schrijven, zodat je op de voor jou belangrijke zoekwoorden zichtbaar bent in de zoekresultaten van Google. Pakkende en uitdagende teksten schrijven blijft uiteraard het belangrijkste doel, maar ze moeten wel extra bezoekers opleveren. We gaan dus voor technisch kwalitatieve content die ook aanspreekt: daar hebben jij en je bezoekers het meeste aan.

Benieuwd hoe contentmarketing jouw bedrijf verder kan helpen?

Of bel ons op: 020-2618939

Visuele content

 

Tekst alleen is niet meer voldoende. Om jouw doelgroep te verbazen en aan je te binden, wordt visuele content steeds belangrijker. Het bepaalt zelfs voor een groot deel of jouw teksten wel gelezen worden. Onze designers weten precies welke afbeeldingen werken voor jouw website en ook voor betoverende contentcreatie ben je bij ons aan het juiste adres. Verder houden we ons bezig met foto- en videografie, dus voor nieuwe foto’s van je website of een aansprekende (animatie)video kun je ook gewoon bij ons aankloppen. Scheelt weer een belletje naar een ander bureau. Makkelijk, toch?