Development

 

Is je website verouderd en wil je naar een nieuwe uitstraling toe, of begin je net als ondernemer en wil je een frisse start maken met je website? Dan is WordPress ideaal voor je. We ontwikkelen WordPress sites voor elk budget, dus voor kleine en grote organisaties. Maar altijd gebruiksvriendelijk, zodat je de site eenvoudig zelf kunt blijven beheren.

Waarom WordPress?

 

Wereldwijd draait bijna een derde van alle websites op WordPress. Natuurlijk nog niet direct een reden om ook voor WordPress te kiezen, maar het geeft wel aan dat het CMS veelgebruikt en razend populair is. Ook niet gek, als je de voordelen van WordPress bekijkt:

 

  • Enorm gebruiksvriendelijk voor ervaren gebruikers, maar ook zeer geschikt voor beginners.
  • Regelmatig komt WordPress met nieuwe updates die snel kunnen worden geïnstalleerd.
  • WordPress websites zijn responsive en worden dus goed getoond op alle apparaten.
  • De techniek achter WordPress is ook bedoeld voor SEO-doeleinden. Een goede basis voor jouw online marketing activiteiten.

 

Elke dag zijn er veel developers die WordPress verder ontwikkelen. Gebruikers van WordPress profiteren zo ook van de nieuwe functionaliteiten die aan het CMS kunnen worden toegevoegd.

WordPress en online marketing

 

WordPress is veel meer dan alleen het bouwen van jouw website. Met WordPress heb je ook direct een krachtige online marketingtool in handen:

 

  • Jouw site wordt vanaf het begin geoptimaliseerd voor SEO-doeleinden. Wanneer je snel en goed geïndexeerd wordt door Google, profiteer je daar ook op de lange termijn van.
  • Door de integratie van jouw socialmediakanalen met WordPress kun je deze ook effectief inzetten om meer bezoekers en daarmee meer conversies te realiseren.
  • Met WordPress voeg je eenvoudig landingspagina’s toe. Ideaal wanneer je bezoekers naar een speciale aanbiedingspagina wil sturen.

 

Samen met andere online marketing tools die we voor je in kunnen zetten, haal je alles uit je nieuwe WordPress site.

Benieuwd hoe development jouw bedrijf verder kan helpen?

Of bel ons op: 020-2618939

WordPress is duurzaam

 

Met WordPress heb je een site voor de toekomst. De flexibiliteit van het CMS zorgt ervoor dat je de website kunt blijven doorontwikkelen. Wanneer je bedrijf snel groeit, dan wil je ook dat je website meegroeit. Met WordPress kun je moeiteloos de site verder uitbouwen. We richten de site zo voor je in dat er regelmatig updates gedraaid worden die de site goed laten werken en veilig houden. En natuurlijk zorgen we dat je van ons op elk moment support krijgt wanneer je er zelf even niet meer uitkomt. Een relatie voor de lange termijn.