SEO

Bovenaan staan bij Google, doordat elke organisatie er zo druk mee bezig is lijkt het haast onmogelijk. Maar geen paniek: onze SEO-specialisten weten wel degelijk hoe het mogelijk is hoge posities te verkrijgen binnen de organische zoekresultaten van Google. Met de juiste SEO strategie ga je voor duurzame en vooral langdurige vindbaarheid.

SEO-pijlers

Met SEO pakken we elk belangrijk onderdeel van jouw website aan. Daarom is het voor jou als klant goed om te weten welke onderdelen dit zijn. De drie SEO-pijlers die wij gaan optimaliseren zijn als volgt:

 

  • Content: is jouw content zo geschreven dat zoekmachine-gebruikers jouw site nog wel goed kunnen vinden?
  • Techniek: een technisch goed werkende website zal je positie binnen Google versterken.
  • Linkbuilding: sterke links van en naar jouw website laten Google zien dat je een autoriteit bent binnen jouw markt en zorgen daarmee voor een hogere ranking.

Benieuwd hoe SEO jouw bedrijf verder kan helpen?

Of bel ons op: 020-2618939

Hoe zetten we SEO voor jou in?

Content, techniek en linkbuilding. Het klinkt allemaal mooi, maar wat gaan we nu precies voor je doen als we een SEO-traject met elkaar aangaan? Belangrijk om te weten is dat SEO geen eenmalig project is, maar een proces voor de lange termijn. Nadat we een helder beeld hebben gekregen, over hoe jouw site scoort op de drie SEO-pijlers, kunnen we concreet voor je aan de slag.

 

Onze SEO-specialisten:

 

  • Schrijven de juiste, uitdagende content waardoor je goed gevonden wordt op de juiste zoekwoorden.
  • Zorgen ervoor dat jouw site technisch perfect op orde is. Laadt jouw site snel genoeg? Is de navigatiestructuur van de site helder? Worden alle pagina’s door Google gelezen zodat je vindbaar bent op alle relevante content?
  • Plaatsen links op relevante blogs en sites zodat je bezoekers krijgt die ook echt wat met jouw merk hebben. Door continu inkomende en uitgaande links van jouw site in de gaten te houden, bouw je een krachtig zogeheten linkprofiel op.

 

Het spreekt voor zich dat SEO een continu proces van optimalisatie is, waarbij structurele vindbaar van jouw site ons doel is!