Performance Department
Tarot

Voor E-Commerce Bedrijven Die meer willen

Binnen en buiten Nederland. Met ons internationale team kunnen wij altijd de beste strategie voor je bepalen.

Werkwijze

Ons doel: De groeiambities waarmaken van e-commerce bedrijven waarmaken!

Om deze reden zijn we in 2023 een samenwerking aan gegaan met international Agency Labelium. De grootste speler op het gebied van performance marketing voor E-commerce bedrijven. Zo zijn we in staat om altijd in te spelen op de laatste ontwikkelingen en innovaties in de markt. Maar ook voor onze Nederlandse klanten de grenzen open te stellen richting de rest van de wereld. Met in totaal 26 eigen kantoren en 1.600 collega’s wereldwijd beschikken we altijd over de juiste expertise en markt kennis internationaal.

Uiteraard starten we bij het begin, laten we eerst zorgen en er zeker van zijn dat je al je kansen in Nederland hebt benut. Vanuit daar werken we verder.

diensten

Performance Strategie

In ons team vind je enkel specialisten met een minimale ervaring van meer dan 6 jaar. Van Copywriting tot SEO, SEA, Social en developers. We hebben alle juiste middelen om jouw webshop of platform naar nieuwe hoogtes te tillen.

Hoe we te werk gaan:

Performance strategie

Samen creëren we een glasheldere aanpak met bijhorende businesscase die er voor zorgt dat we jouw doelstellingen concreet kunnen realiseren.

Performance roadmap

De stip op de horizon met heldere stappen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.

Performance as a service

Maandelijks werken we aan de groei om de gestelde KPI’s te bereiken. Geen maand zal hetzelfde zijn en wij doen wat nodig is.

Performance As A Service

Maandelijks de juiste performance. Als webshop of platform eigenaar weet je dat er veel verschillende disciplines nodig zijn en geen maand hetzelfde is. Om deze reden hebben we onze dienstverlening, Performance As A Service, ook ontworpen.

Vanuit de strategie werken we maandelijks aan de diverse kanalen om ervoor te zorgen dat we de juiste koers houden naar de stip op de horizon. Je kunt ons zien als je externe afdeling, we stellen namelijk voor jou een eigen team samen wat vanuit 2 tot 10 mensen kan bestaan. Iedereen met zijn eigen specialisme.

De ene maand hebben we meer focus op je SEA/Socials, de andere weer op de marketplaces of er is een seizoens- gebonden campagne relevant. In grote lijnen kunnen we alles van tevoren uit denken, maar wat er echt per maand nodig is om de doelstellingen te bereiken kan verschillen.

Met onze Performance As A Service dienstverlening hoef jij je geen zorgen meer te maken. Je weet duidelijk wat de vaste maandelijkse kosten zijn en wat je daarvoor kan verwachten.

WEBSHOPS that Performs

We know how