Performance Department
sunt

Leads die jou vinden, niet andersom

Wij bedenken een strategie die zorgt dat je salesteam nooit meer om warme leads verlegen zit.

Werkwijze

Leadgeneratie draait al lang niet meer om alleen een goed netwerk. Bedrijven verdiepen zich online in meerdere aanbieders om de beste deal te sluiten. Het internet is daarom dé plek om leads te verzamelen, mits je weet waar te zoeken.

Gelukkig kennen wij het internet als onze broekzak. Vertel ons welk soort leads je wilt, dan zorgen wij voor een strategie die naadloos aansluit op de wensen van je salesteam.

Van concrete lead tot het opwarmen en nurturen, onze strategie is volledig afgestemd op jouw groeidoelstellingen. We starten met een vooronderzoek waarbij we je doelgroep centraal stellen. Vervolgens communiceren we je boodschap via de meest geschikte kanalen en zorgen we dat prospects direct weten waarom ze bij jou moeten zijn.

diensten

B2B-marketing

B2B-marketing is het bereiken, prikkelen en overhalen van andere bedrijven. Dat doen we door in de huid te kruipen van het soort bedrijf dat jij wilt binnenhalen. Wat zijn hun doelen, methoden en problemen? En hoe lost jouw merk dat probleem op?

Hebben we antwoord op die vragen, dan zetten we de kanalen in waarop die bedrijven actief zijn. We lanceren data-driven campagnes, optimaliseren continu en halen B2B-leads binnen waarmee jij aan de slag kan. Scheelt jou weer.

B2C-marketing

Consumenten bereiken, dat is waar B2C-marketing voor staat. En net als bij B2B-marketing doe je dat door in de rol van de consument te kruipen. We starten daarom met een uitgekiende doelgroepanalyse waarin we de behoeften, problemen en wensen van jouw ideale afnemer in kaart brengen.

Vervolgens zetten we de kanalen in waarop die consumenten actief zijn. Op basis van de data die we verzamelen verbeteren we continu, zodat we jouw doel zo snel en voordelig mogelijk behalen.

Landingspagina’s

Of je nu bedrijven of consumenten wilt bereiken, iedereen oriënteert online. Een landingspagina is daarom dé manier om precies de informatie te verschaffen waar een bedrijf of consument naar zoekt.

Op basis van de behoeften van je doelgroep, vullen we de op maat gemaakte landingspage met content die niet alleen informeert, maar ook overtuigt en aanzet tot actie. Ben je klaar voor een inbox vol warme leads?

Campaigns that Perform

We know how
Teamfoto aan de bar