Performance Department
sunt

Slimme campagnes gericht op resultaat

Met de juiste middelen en campagnes zetten we jouw wensen om in concrete resultaten.

Werkwijze

Performance Marketing is een vorm van marketing die zich volledig richt op resultaat. Concreet, meetbaar resultaat. Om die resultaten voor je te behalen, zetten wij de middelen, kanalen en campagnes in die het best aansluiten op jouw doel. En daarmee begint het pas.

Om jouw doel zo snel mogelijk te halen, analyseren we de voorlopige resultaten van de campagnes continu. Hierdoor ontdekken we wat goed werkt, en wat totaal niet. En zo borduren we steeds voor op de best presterende campagnes. Totdat jouw doel behaald is.

Snel daarna zitten we waarschijnlijk om tafel om de volgende successen te bepalen.

diensten

SEO

SEO – Search Engine Optimization – is dé manier om relevante bezoekers naar jouw website te trekken. Wanneer iemand iets googelt, doet-ie dit met een idee. Of beter, een koopintentie. Hij of zij zoekt iets specifieks.

Toont jouw product of dienst bovenaan in Google, en zoekt de googelende persoon dit, dan is de kans groot dat hij of zij overgaat tot aankoop. En laat het nu net zo zijn dat wij precies weten hoe we jouw website laten stijgen in de rankings.

SEA

SEA – Search Engine Advertising – is een effectieve manier om een breed publiek te bereiken. Op basis van zoekwoorden die bij jouw merk passen, laten we jouw website bovenaan in Google tonen. Zo bereiken we alleen mensen met een relevante koopintentie.

Extra voordeel: je betaalt per klik. Klikt er niemand, dan kost het je niets. Klikken er veel, dan kost het wat meer. Wel lekker dat een groot deel jouw product of dienst waarschijnlijk afneemt.

Contentmarketing

Contentmarketing is een vorm van marketing die inspeelt op de behoefte van jouw doelgroep door structureel relevante informatie – content – aan te bieden. Denkt je doelgroep na het zien van jouw content: zó, die hebben er verstand van, dan is overgaan tot aankoop of aanvraag slechts een kwestie van tijd.

Met contentmarketing bouw je dus een langetermijnrelatie op met je doelgroep, om hen vervolgens op het juiste moment je product of dienst aan te bieden.

Socialmediamarketing

Ieder socialmediakanaal heeft een andere groep gebruikers. Als je weet wie jouw doelgroep is, dan weten wij welk kanaal daarbij past. Vervolgens is het slechts een kwestie van het achterhalen van de wensen, problemen en behoeften van die doelgroep, alvorens we een slimme socialmediacampagne inzetten om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Uiteraard met op maat gemaakte designs en teksten die jouw doelgroep aanspreekt én aanzet tot conversie.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is meer dan het sturen van een e-mail met informatie, producten of diensten. Het is een database met meerdere persona’s opbouwen en slimme mails op het juiste moment, met de juiste boodschap naar de juiste doelgroep sturen. Als het even kan met een passend design en aansprekende copy.

Doe je dit consistent, dan kun je rekenen op een flinke stijging van conversies. E-mailmarketing blijft een van de meest effectieve middelen om leads te verzamelen.

Marketing that Performs

We know how
Teamfoto aan de bar