Performance Department
berghe

Functioneel design dat jouw boodschap overbrengt

Breng je boodschap over met UX-design dat écht concrete resultaten oplevert.

Werkwijze

Een goed design is niet alleen mooi. Een goed design moet goed zijn, wat inhoudt dat het de eindgebruiker centraal stelt, intuïtief is en concrete resultaten oplevert.

We starten daarom met een uitgebreid vooronderzoek met doelgroepanalyse, waarna we op basis van die inzichten een design maken dat inspeelt op de behoeften van jouw gebruiker. Zo vertellen we altijd het juiste verhaal, op de juiste manier. En als je ‘t lief vraagt, dan zorgen we ook nog dat het mooi is.

Goed om te weten: wij regelen ook met liefde de invulling en het webdevelopment van je website. Maar dat soort zaken, design van later zorg.

diensten

UX-design

UX staat voor user experience. Design staat voor ontwerp. UX-design omvat het designen om het jouw gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken. En dat op een zo frivool mogelijke manier.

Om jouw eindgebruiker te leren kennen, starten we bij UX-design met een gedegen doelgroepanalyse. Wie zijn je gebruikers, hoe bewegen ze zich online en met welke functionaliteiten win je hun harten? Hebben we die informatie, dan ontwerpen wij je website, huisstijl of iets anders volgens de eisen van jouw gebruiker.

Ontdek maar hoe zich dat gaat uitbetalen.

Webdesign

Ons webdesign is gebaseerd op grondig UX-onderzoek. Wie is de gebruiker van jouw website, welke functionaliteiten vindt hij of zij belangrijk en op welke plek moet iedere call to action komen te staan? Al deze punten nemen we mee tijdens het ontwerpen van jouw website.

Maar de melange is pas compleet wanneer we de esthetiek ook meenemen. Na ons UX-onderzoek, gaan we samen met jou om tafel om te bepalen welke visuele vorm het best past bij je merk. En wat jij mooi vindt.

Tijdens de totstandkoming van het uiteindelijke design, houden we jou continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo komen we samen tot een webdesign dat geweldig oogt én het maximale uit jouw merk haalt.

Branding

De wijze waarop jij jezelf visueel presenteert, speelt een sleutelrol in hoe gebruikers jouw merk zien. Achter iedere kleur zit een gedachte, en achter ieder lettertype schuilt een idee. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over wát je wilt overbrengen, voordat je begint met het ontwerpen van je branding.

We starten daarom met een gezamenlijke sessie, waarin we antwoord zoeken op bijvoorbeeld welke waarden je wilt uitstralen, welk gevoel mensen bij je bedrijf moeten krijgen en wat de kernboodschap van je merk is. Hebben we antwoord op die vragen, dan starten we met het ontwerpen van jouw huisstijl, waarbij we jou continu in het proces betrekken.

Jij bent uiteindelijk de persoon die het best weet waarin hij succes wil boeken. Wij regelen vervolgens de uitvoer daarvan wel.

Landingspagina

Een landingspagina voor een campagne die concrete leads genereert? Dat varkentje hebben we vaker gewassen. Maar omdat iedere landingspagina andere eisen heeft, gaan we eerst graag met je om tafel om je doelen te bespreken. Hebben we dat helder, dan laten wij de hersenen goed kraken.

We denken na over hoe we jouw doelgroep naar de landingspagina trekken, hoe we effectief conversies realiseren en welke visuele eisen daarbij hoeren. Doen we niet alleen vanuit de design-gedachte hoor; ook marketing, UX en SEO worden betrokken bij de totstandkoming van jouw converterende visitekaartje.

En na het landen mag er geklapt worden.

Print

Organiseer je een event en heb je daarvoor flyers nodig, breng je een boek uit en wil je dat via designs op abri’s laten weten of heb je (offline)print voor iets heel anders nodig? Wij helpen je graag verder.

Met een leger aan designers dat verstand heeft van zowel printproductie als digitaal design, is er altijd ruimte om jouw idee om te zetten naar een design dat jouw boodschap overbrengt. En dat op een manier waarmee we jouw doel behalen. Wat dat doel ook mag zijn.

Design that Performs

We know how
Teamfoto aan de bar