Performance Department
sunt

Websites die voldoen aan de eisen van het web

Van een strategie op basis van jouw doelen, naar een website die klaar is voor de toekomst.

Werkwijze

Als je online resultaat wilt behalen, moet je website zijn ontworpen, gebouwd en gevuld op basis van een goede strategie. De tijd dat alleen een website hebben genoeg was, is al een poosje voorbij. We helpen je dan ook graag bij het uitdenken, bouwen en inrichten van een website die resultaat oplevert.

We starten hierbij met een uitgekiende strategie, gebaseerd op jouw merkidentiteit en doelgroep. Denk aan een passende tone of voice, een design dat aanspreekt en een gebruiksvriendelijke indeling. Bevalt de strategie, de tone of voice en het design? Dan bouwen we jouw digitale etalage in het CMS dat het best aansluit op je doelen.

Als we na de lancering weer terug op aarde zijn, ontfermen we ons met liefde over de doorontwikkeling en het beheer van de website. Jij bent toch te druk met het opvolgen van alle resultaten.

diensten

JAMstack

Jam bestaat uit vruchten. JAMstack bestaat uit Javascript, API’s en Markup en is dé methode voor een innovatieve, efficiënte en toekomstbestendige website. Klinkt sexy, en dat is het ook. Over het algemeen zijn JAMstack-websites sneller, veiliger en minder onderhoud behoevende websites. Ideaal als je eruit wilt springen ten opzichte van je concurrentie.

Wij verzorgen met liefde het design, development, invulling en onderhoud van jouw toekomstige JAMstack-website. Don’t be another brick in the wall.

WordPress

Zoek je een niet al te complexe, makkelijk te beheren en betrouwbare website? Dan is WordPress het CMS dat bij jou past. Kies uit verschillende templates of laat ons een op maat gemaakte website designen, bouwen, vullen en onderhouden. En ook niet onbelangrijk: WordPress blijft een van de meest betaalbare CMS’en voor je website.

Fijn om te weten: websitebeheer doe je gemakkelijk zelf via het WordPress-CMS. Maar we nemen het ook met liefde voor je uit handen. Your call.

WooCommerce

Heb je een webshop of wil je een webshop beginnen? Dan is WooCommerce jouw kickstart voor succes. WooCommerce is heel simpel gezegd een webshop-plugin voor WordPress-websites die is uitgegroeid tot een digitaal pakket vol ongekende mogelijkheden.

Relatief snel op te zetten, makkelijk in beheer en onderhoud en ontzettend betrouwbaar. En ook niet geheel onbelangrijk: het is hartstikke betaalbaar. Wanneer wil je dat we starten met bouwen?

Hosting

Een website bouwen en de wereld inslingeren is niet voldoende voor succes. Een website moet namelijk gehost worden, ofwel: een plekje op het internet krijgen. Dit doe je graag met een betrouwbare partij. Maar als je niet thuis bent in die wereld, is het lastig te bepalen waar of wie dit het best regelt.

We nemen het daarom graag van je over. Wij weten precies welke hostingpartij het best past bij je website. Zo weet jij zeker dat het goed is geregeld en kun je je met een gerust hart richten op je bedrijf. Als goede gastheer nemen wij de hosting op ons.

Code
that Performs

We know how
Teamfoto aan de bar