Performance Department
www.expatica.com

Websites & Webshops die voldoen aan de eisen van het web

Hedendaags maak je het verschil met de juiste techniek, daar op aanvullend het juiste design en voldoe je aan de eisen van het web en de gebruiker

Werkwijze

De toekomst van digitale ervaringen is Headless. Of het nu gaat om een Webshop, normale site of platform. Met de huidige en vooral toekomstige eisen van het web en de gebruikers volstaat het gebruik van de gemiddelde CMS gewoon niet meer.

Headless betekent dat de front- en back-end van elkaar gescheiden zijn. Dit zorgt ervoor dat je de juiste belevingen kan bieden aan zowel je bezoeker als je team wat dagelijks in de backend moet werken. Dit alles terwijl de content op een plek beheerdt wordt.

Via API’s wordt de content geleverd op de plek waar je deze wilt tonen. Door deze aanpak zorgen we voor een optimale gebruikers ervaring aan de front-end. Dit heeft als voordeel dat je razendsnelle laadtijden hebt, optimale gebruikers ervaringen creëert en je campagnes nog beter converteren.

diensten

Waarom Headless gaan?

Designs zoals jij dat wil

Je zit niet meer vast aan de templates of plugins die gebruikt moeten worden via jouw CMS. We kunnen afstappen van de vaste formats en een design creëren wat echt bij jouw doelgroep past. Zo hoef je eindelijk niet meer op je concurrenten te lijken.

Laadsnelheid, overal ter wereld razendsnel

Als je internationale ambities hebt ontkom je er niet aan om je website of shop snel te laten laden in de getargette landen. Met alle beschikbare CMS-systemen is dit een behoorlijke uitdaging en verlies je hier snel omzet op. Met Headless bestaat dit probleem niet meer en voelt het voor de gebruiker of je daadwerkelijk in het land aanwezig bent.

Met alles te integreren

Dankzij open API’s kunnen we de gewenste content uit diverse bronnen ophalen. Zo zit je nooit meer vast aan een systeem en creëer je een enorme flexibiliteit in je digitale landschap.

Doorontwikkeling gegarandeerd

Met een headless opzet zorg je er voor dat je in de toekomst altijd eenvoudig nieuwe features aan je website kan toevoegen. Zo voldoet je platform altijd aan de nieuwste eisen en ben je niet afhankelijk van de doorontwikkeling van jouw gekozen CMS. Je bent volledig zelf in controle over de Performance van jouw platform.

Onze basis: SvelteKit

Hoewel we ervaring hebben met verschillende front-end frameworks, hebben we een speciale voorliefde ontwikkeld voor SvelteKit. Met dit krachtige framework kunnen we snelle, interactieve en boeiende webapplicaties bouwen die indruk maken en klanten betrokken houden. Maar we gaan verder dan dat. Onze expertise omvat ook andere bekende frameworks zoals Gatsby en Nuxt, waardoor we flexibel zijn in onze aanpak en in staat om de juiste technologie voor uw project te kiezen.

Techniek
that Performs

We know how